fbpx

Termenii si conditii

This Agreement was last modified on 18 February 2016.

Termenii si conditii

Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila.

  • Dreptul de autor

Textele, imaginile, elementele de grafica web si scripturile sau alte date sunt proprietatea Nobila Casa Paper SRL si a furnizorilor sai si sunt aparate de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al Nobila Casa Paper SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

  • Obligatiile dumneavoastra de inregistrare

In utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

  • Securitatea datelor personale

Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.

  • Preturi

Preturile produselor prezentate includ taxa TVA de 19%, exceptand situatiile in care se specifica alte caracteristici ale pretului.

  • Livrare

Livrarea produselor se face in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii. Pentru comenzile in afara Bucurestilui, se aplica tariful de livrare platit direct firmei de curierat ce efectueaza transportul produselor, tarif care va fi comunicat  clientului in momentul confirmarii comenzii de catre operatorul nostru.

  • Plata

Plata produselor se poate face in momentul achizitionarii produselor din magazinele noastre,  in avans (ordin de plata) sau ramburs (la livrarea produselor direct la adresa specificata de dumneavoastra).

  • Garantie

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci in parte, cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care asigura direct sau prin reprezentantii sai service pentru produsul respectiv.

  • Returnare

Clientul are dreptul de a notifica in scris  Nobila Casa Paper SRL ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti. Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediile noastre pentru care a fost facuta proba ori instalarea.

Consumabilele nu se pot returna decat daca sunt sigilate.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

  • Disclaimer

Fotografiile au caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi schimbate fara o notificare in prealabil. Echipa Nobila Casa Paper SRLface toate eforturile pentru a elimina orice erori.

SHOPPING CART

close